OKTAGON se chystá v nejbližší době uvolňovat zápasníky. Ondřej Novotný vysvětluje důvody

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

OKTAGON MMA roste bleskovou rychlostí a pod křídla přibírá stále více nových zápasníků, a tak došlo k nevyhnutelnému, organizace je nucena své řady trochu provětrat. Důvodů je hned několik.

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Je to show se sportem

OKTAGON MMA se v poslední době značně rozrůstá a s tím přichází i noví zápasníci. Aby ale organizace fungovala, jak má, sem tam je třeba sezam zápasníků provzdušnit. Promotér Ondřej Novotný uvedl důvody, proč se k tomu organizace v blízké době chystá.

tipsport-bonus.jpg

„Máme těch zápasníků hodně, takže bude čím dál častější, že budeme ty zápasníky uvolňovat. Myslím, že příští týden přijde nějaká vlna, nedá se s tím nic jinýho dělat,“ prozradil Ondřej Novotný v MMA letem světem.

„Musíš ten strom prořezat, aby byl zdravej, a zároveň musíš dát těm klukům šanci budovat tu kariéru. Strašně rychle se to posunulo a někteří ti kluci, které tam máme, nejsou schopní akceptovat výzvy, které před ně stavíme, anebo nám se to nelíbí, protože chtěj hodně peněz, ale – řeknu to na rovinu – neprodávaj a nejsou vyhledávaní a ničím zajímaví,“ připustil promotér.

Většina českých zápasníků si na trash talk nepotrpí, ačkoli si spousta z nich uvědomuje, že jde o velmi účinné promo. Udržet se v organizaci ale nemusí být nutně jenom o tom vytvářet show.

„Sport stačí, ale musíš být konzistentní v těch výkonech. Jenže když jsi nudnej wrestler a vyhráváš tím, že někoho utrápíš šestkrát za sebou v patnácti minutách kontrolou a sem tam úderem, tak to prostě nezajímá vůbec nikoho na světě,“ udal příklad Novotný. „To je to, co říká John Kavanagh: Je to show se sportem,“ dodal promotér.

sipka Čtěte také: Kavanagh popisuje McGregorovu formu. Prozradil, v čem má Conor oproti ostatním navrátilcům výhodu

„Je to často problém velkých smluv. Ty podepíšeš velkou smlouvu a pak bys chtěl buď slabýho soupeře, nebo často zápasit a chytíš se do vlastní pasti, protože když podepíšeš obr velkou smlouvu, tak to taky musí být velký zápas, který musíš hodně vypromovat. A nemůžeš to dělat co dva měsíce, když nejsi Conor, který by to co dva měsíce vyprodal,“ vysvětlil Novotný.

„Nebo UFC. Vemte si, kolik kluků podepsalo smlouvu v UFC a pak jednou prohraješ a čekáš tři čtvrtě roku a nemáš žádný partnery a v tvé zemi se o tebe nikdo nezajímá,“ dodal.

Ondřej Novotný připustil, že první vlnu uvolňování chystají už během příštího týdne. Už brzy bychom se tedy měli dozvědět, koho se konec spolupráce se žluto-černou organizací bude týkat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matěj Peňáz

Peňáze čeká pořádná grapplerská výzva. Money popisuje krušné začátky trénování boje na zemi

Matěj Peňáze, jehož čeká titulová bitva s výborným zemařem, promluvil o svých začátcích v MMA.💪 První tréninky grapplingu byly prý krušné.👀

Attila Végh

Attila Végh: Čekám Karlose, kterého jsem ještě neviděl. Počítám s variantou A i B

Attilu Végha co nevidět čeká odveta s Terminátorem, tentokrát v roli favorita.👊 Jak vidí současnou formu svého soupeře a jaké má predikce?

Michael Chandler

Michael Chandler popisuje, jaké zbraně na McGregora chystá. Iron prozradil svou vizi zápasu

Michael Chandler se konečně co nevidět dočká zápasu s Conorem McGregorem. Jaké bylo nekonečné čekání a jakými zbraněmi hodlá Conora...